Σε ένα καλύτερο 2019 ελπίζει ο Εμπορικός κόσμος της Κοζάνης

straboy
από straboy
2 Min Read

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης στο Agora, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά σημειώνοντας πως «το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Έγινε μια ανακατανομή τζίρου στα εμπορικά καταστήματα και συνέχισαν οι δυσκολίες με τη φορολογία για τους συναδέλφους.

- Advertisement -

Σε τοπικό επίπεδο καταφέραμε αρκετά πράγματα με την Περιφέρεια, το Δήμο Κοζάνης και τα Επιμελητήρια με πολύ καλή συνεργασία. Για το 2019 θα συνεχίσουμε ως Σύλλογος με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να καταφέρουμε καλύτερα πράγματα για την αγορά και την τοπική μας κοινωνία».

Για την εξαιρετική συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Εμπορικού Συλλόγου μίλησε ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην πρόταση του  OPEN MALL, που φιλοδοξεί να αλλάξει το εμπορικό κέντρο της Κοζάνης αλλά και στη συνεργασία σε εκδηλώσεις όπως η «Λευκή Νύχτα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κάτανας από την πλευρά του ανέφερε πως «γνωρίζουμε πως ο εμπορικός κόσμος χτυπήθηκε περισσότερο από όλους στην περίοδο της κρίσης και ευελπιστώ στη μεταμνημονιακή Ελλάδα να παρθούν μέτρα ανακούφισης, μειώνοντας τη φορολογία και τις εισφορές. Η Περιφέρεια στηρίζει το εμπορικό κόσμο και με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ».

 

Μοιραστείτε την είδηση