Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες στην Κοζάνη- Εκατοντάδες κλήσεις

1 Min Read

Εκατοντάδες ήταν οι κλήσεις τις τελευταίες μέρες και ώρες σε ανυποψίαστους πολίτες στην Κοζάνη, που με την πρόφαση έκτακτης νοσηλείας συγγενικού προσώπου, τροχαίου ατυχήματος και άλλων, επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός.

Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν αλαφιασμένοι στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο να ψάχνουν  τους συγγενείς τους. Το πρόβλημα μάλιστα ήταν τόσο αυξημένο που ανάγκασε το Διοικητή του Μαμάτσειο Γιώργο Χιωτίδη να βγάλει σχετική ανακοίνωση.

- Advertisement -

“Ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες προσέρχονται στο Νοσοκομείο Κοζάνης συμπολίτες μας, έπειτα από τηλεφωνικές κλήσεις αγνώστων, για δήθεν σοβαρά επείγοντα περιστατικά συγγενικών τους προσώπων. Επειδή διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόγουστες και απολύτως ανάλγητες προσπάθειες εξαπάτησης, σας παρακαλούμε, σε περίπτωση που δεχθείτε ανάλογες κλήσεις, να ελέγχετε τις πληροφορίες επικοινωνώντας με το ΤΕΠ του Νοσοκομείου στα τηλέφωνα: 2461352882, 2461352656 και 2461352654”.

Πάντως οσοι δέχονται τέτοια τηλεφωνήματα θα πρέπει να επικοινωνούν με την αστυνομία.

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση