Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης φθορών σε οδούς της Κοζάνης- Το σχόλιο της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις

2 Min Read

Έργα ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης φθορών πραγματοποιεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση οδοστρωμάτων πόλης Κοζάνης», σε οδούς εντός του αστικού ιστού της πόλης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί ήδη σε τμήμα της οδού Βερμίου, καθώς και στην οδό Αιανής, ενώ έχουν προγραμματιστεί εργασίες οδοποιίας στις οδούς Μακρυγιάννη, Πτωχοκομείου, Περδίκκα κ.ά..
Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Βαγγέλης Σημανδράκος «Ξεκίνησαν οι εργασίες στον αστικό ιστό της Κοζάνης , πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για ασφαλτόστρωση στα εκτός σχεδίου, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για κάποιες άλλες οδούς μέσα στην πόλη. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να αναζητεί χρήματα και πιστώσεις, ώστε το οδικό δίκτυο να είναι σε όσο καλή κατάσταση μπορεί να είναι . (…)Με σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό ο αστικός ιστός θα έχει μία πολλή καλή οδοποιία».

Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις για το έργο
Ένα ακόμα έργο που σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε επι των ημερών μας υλοποιείται με στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών του Δήμου Κοζάνης
Το έργο ‘Βελτίωση Οδοστρωμάτων Πόλης Κοζάνης’ προϋπολογισμού 619.999,99 ευρώ και χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και ΕΑΠ περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε αρκετούς και σημαντικούς δρόμους της πόλης. Η μελέτη εγκρίθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019 (9ΑΣΟΩΛΟ-Ν42) από την οικονομική επιτροπή, ενώ η μελέτη εκπονήθηκε από το τμήμα μελετών της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης και περιλαμβάνει επεμβάσεις στις οδούς: Βερμίου, Αιανής, Πλ. Αυλιώτη, Μακρυγιάννη, Ρωσιάδου, Νικομηδείας, Πτωχοκομείου, Αρχελάου, Γ. Τιόλη, Καραφυγίου, Καμβουνίων, Σταμάτη Κλεάνθη, Περδίκα, Χαλκιδικής, Κοτζιά, Νικοκλέους, Αραπίτσης, Πατρ. Φωτίου, Βελβενδου, Μήλιου, Ιουστιανού αλλά και σε άλλες οδούς που θα κριθεί ότι χρήζουν ασφαλτοστρωσης.
Αυτή την εποχή είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε υπογράφονται συμβάσεις, είτε δημοπρατούνται έργα των οποίων η ωρίμανση και προετοιμασία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Σε κάθε περίπτωση με χαρά βλέπουμε πολλά από τα έργα που σχεδιάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια να υλοποιούνται αφού η Δημόσια διοίκηση πρέπει να έχει συνέχεια με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση