Σε Κοζάνη και Πτολεμαίδα το τουρνουά τένις Ε1

1 Min Read

Με τη συμμετοχή περίπου 400 αθλητών σε διαφορετικές κατηγορίες ολοκληρώθηκε το ανώτερο τουρνουά τένις που υπάρχει στην Ελλάδα με τίτλο Ε1 και πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα.
Το τουρνουά ξεκίνησε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου με τα προκριματικά των αγοριών στην κατηγορία των 18 χρόνων και ολοκληρώθηκε την Τρίτη με τους τελικούς.
«Είναι ένα κλειστό τουρνουά με συμμετοχές παιδιών από όλη τη χώρα» είπε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, υπεύθυνος διοργάνωσης.
Δυστυχώς, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών το Σάββατο οι αγώνες αναβλήθηκαν, όμως, με την καλή συνεργασία αθλητών και συνοδών δεν υπήρξαν προβλήματα.
«Η αντισφαίριση βελτιώνεται σιγά-σιγά στην Ελλάδα» δήλωσε ο πανελληνιονίκης Σταμάτης Καπίρης, ενώ για τον Γιάννη Ξυλά «στόχος είναι πρώτα το σχολείο και ύστερα το τένις»
Την παράσταση πάντως έκλεψε η Πτολεμαίδα που εγκαινίασε με αυτό το τουρνουά τα οκτώ γήπεδα τένις που διαθέτει. Η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών αγωνίστηκαν σε αυτά τα γήπεδα και όχι στην Κοζάνη όπου δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.
«Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε εγκαταστάσεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερες διοργανώσεις» λέει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, επισημαίνοντας το πρόβλημα των ακατάλληλων εγκαταστάσεων.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση