Σε κρίσιμη κατάσταση ο 53χρονος στο ΑΧΕΠΑ- Θετικά στον κορονοιό τα δείγματα που εξετάσθηκαν

1 Min Read
Ανάστατοι οι γιατροί και νοσηλευτές από τους χειρισμούς του ΕΟΔΥ που δεν παρέπεμψαν τον ασθενή στον νοσοκομείο αναφοράς

Λάθος χειρισμούς από τους γιατρούς τους ΕΟΔΥ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης σχετικά με το περιστατικό του 53χρονου εργαζομένου Καστοριάς ο οποίος μεταφέρθηκε διασωλημένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με πνευμονία και βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια την Τρίτη.

Πριν από δύο μέρες ο 53χρονος ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο της Καστοριάς πήγε στο Κέντρο Υγείας  της Σιάτιστας, εξετάστηκε σε ειδικό μποξ και οι γιατροί του ΕΟΔΥ έκριναν ότι τα συμπτώματα που εμφανίζει δεν παραπέμπουν στον κοροναϊο. Έτσι, δεν παραπέμφθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο το οποίο είναι σημείο αναφοράς στη Δυτική Μακεδονία αλλά πήγε με ταξί συνοδευόμενος από τον αδερφό του στο νοσοκομείο της Κοζάνης σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Μαμάτσειου, Δημήτρη Ντεντή. Έβγαλε ακτινογραφία, έκανε αξονική και λίγες ώρες αργότερα επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο δείγματα του 53χρονου που εξέτασε η Β Μικροβιολογική του ΑΧΕΠΑ είναι θετικά στον κοροναϊό.

Έθνος

Μοιραστείτε την είδηση