Σε παγκόσμια πρεμιέρα η ταινία τρόμου “Η Κατάρα της Γιορόνα” στο Ολύμπιον

5 Min Read

Καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει στο Ολύμπιον με πολλές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.
Προβάλλεται η παιδική ταινία
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ
ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3
Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Καθώς οι δυο τους ανέρχονται, η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει – όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- θα δοκιμάσουν καθοριστικά τη δύναμη της σχέσης τους. Για την ταινία Πώς Να Εκπαιδεύσεις Τον Δράκο Σου 3, ο σκηνοθέτης της σειράς Ντιν ΝτιΜπλόι επιστρέφει μαζί με ένα υπέρλαμπρο καστ. Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Μπραντ Λιούις (Ρατατούης, ΑΝΤΖ) και ο παραγωγός όλων των ταινιών της σειράς, Μπόνι Άρνολντ (Toy Story, Tarzan).
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Προβάλλεται σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η ταινία τρόμου
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ
Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη
H Γιορόνα. Μία γυναίκα που κλαίει. Μία απόκοσμη παρουσία, κάπου ανάμεσα στον Ουρανό και την Κόλαση, παγιδευμένη σε μια φοβερή μοίρα σφραγισμένη από το ίδιο της το χέρι. Η απλή αναφορά στο όνομά της προκαλεί τρόμο σ’ ολόκληρο τον κόσμο, για γενιές. Όταν ήταν ζωντανή, έπνιξε τα παιδιά της, εξαιτίας της οργισμένης ζήλιας της, ρίχνοντας στη συνέχεια και τον εαυτό της στο αφρισμένο ποτάμι, σπαράζοντας από πόνο.
Τώρα τα δάκρυα της είναι αιώνια. Είναι θανατηφόρα. Και εκείνοι που ακούν το θανάσιμο θρήνο της τη νύχτα, είναι καταδικασμένοι. Η Γιορόνα παραφυλά στις σκιές και αρπάζει παιδιά, θέλοντας να τα κάνει δικά της. Καθώς οι αιώνες περνούν, η επιθυμία της έχει γίνει πιο αδηφάγα … και οι μέθοδοι της πιο τρομακτικές
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 8.00 & 10.00
Από Μεγ. Τετάρτη 24/4 σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η επική ταινία της MARVEL
ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ :Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 6.00 & 9.30 (Από Μεγ. Τετάρτη 24/4)

- Advertisement -

Προβάλλεται η παιδική ταινία της DISNEY σκηνοθετημένη από τον ΤΙΜ ΜΠΑΡΤΟΝ
ΝΤΑΜΠΟ
Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου προσλαμβάνει έναν άντρα για να φροντίζει ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Όταν τα παιδιά του ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ένας αδίστακτος επιχειρηματίας και μια ακροβάτισσα επιδιώκουν να τον κάνουν σταρ του τσίρκου.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (εκτός Παρασκευής και Μεγ. Τετάρτης)

Συνεχίζεται έως και Μεγ. Τρίτη 23/4 η αισθηματική ταινία
AFTER – META
Μία επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στον σχολικό της έρωτα κοπέλα, η Τέσσα Γιάνγκ ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον.
Περνάει τις μέρες της συγκεντρωμένη στο πρόγραμμα της και με ισχυρή προσήλωση στον στόχο και στα καθήκοντα της. Ο οργανωμένος και ευπρεπής κόσμος της καταρρέει όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη Χάρντιν Σκοτ με τα μπερδεμένα καστανά μάτια του, την αλαζονική βρετανική προφορά του και τα πολλά tattoo. Ο Χάρντιν είναι ο άγριος και σκληρός τύπος που η Τέσσα κανονικά θα αγνοούσε. Και έτσι έκανε – μέχρι που βρέθηκε μόνη της μαζί του αργά τη νύχτα σε μία λίμνη, μαγνητισμένη από την μεθυστική του ενέργεια. Καθώς η Τέσσα βιώνει την πρώτη της επαφή με την ελευθερία, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και σεξουαλικής αφύπνισης που θα την αλλάξει για πάντα . Ανακαλύπτει μία φωνή και ένα εσωτερικό πάθος που δεν ήξερε καν ότι είχε και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν τον Χάρντιν και η ζωή της… ΜΕΤΑ.
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 8.00 & 10.00 (έως και Τρίτη 23/4)

Μοιραστείτε την είδηση