Σε παγκόσμια πρεμιέρα “Ο Πόλεμος των Άστρων” στο “Ολύμπιον”

2 Min Read

Με τρεις ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών για τον Κινηματογράφο “Ολύμπιον”. Ειδικότερα, από Πέμπτη 15 έως Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα προβάλλονται: στην προβολή 5.30 η παιδική ταινία από τους δημιουργούς του “Εγώ ο Απαισιότατος” «Τραγούδα» και στις προβολές 7.30-10.00, στην αίθουσα 1 σε παγκόσμια πρεμιέρα “Ο Πόλεμος των Άστρων” και στην αίθουσα 2 η ελληνική κωμωδία «Τέλειοι ξένοι».

 

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

 

 

Όταν το κοάλα ονόματι Μπάστερ Μουν αποφασίζει να σώσει το θέατρό του που πνέει τα λοίσθια, διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό τραγουδιού, όλη η πόλη καταφθάνει στην οντισιόν. Μια γουρουνίτσα νοικοκυρά που το παίζει Lady Gaga, ένα μπλανζέ ποντίκι που φέρνει λίγο σε Σινάτρα, ένας έφηβος γορίλας που προτιμά το μικρόφωνο και μια πανκ σκαντζοχοιρίνα, δοκιμάζουν την τύχη τους.

 

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς

 

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

 

Στο Rogue One: A Star Wars Story βρισκόμαστε μετά το σχηματισμό της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, όπου μια ομάδα γενναίων μαχητών της αντίστασης ενώνονται σε μια τολμηρή αποστολή: να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

Η Felicity Jones πρωταγωνιστεί και μαζί της βρίσκουμε τους Mads Mikklesen, Diego Luna, Donnie Yen, Jian Wen, Riz Ahmed, Forest Whitaker και ο Ben Mendelsohn ως ο κύριος κακός της ταινίας, Director Orson Krennic.

 

Σκηνοθεσία:Gareth Edwards

 

Ηθοποιοί:Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn

 

 

 

Σε αυτήν τη μαύρη κωμωδία δωματίου, η οποία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, μια παρέα αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι με απρόβλεπτη εξέλιξη: Άβολα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και ερωτικές σχέσεις αναστατώνονται όταν κάθε μέλος της παρέας επιτρέπει στους άλλους να δουν αποθηκευμένα μηνύματα, κλήσεις και φωτογραφίες στο κινητό του.

 

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

 

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκης Κούρκουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μάκης Παπαδημητρίου.

Μοιραστείτε την είδηση