Σε Προσήλιο, Αυλές, Γούλες και Κρανίδια ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος και η «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων»

1 Min Read

Το Προσήλιο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος με αντιπροσωπεία του συνδυασμού του. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος επεσήμανε την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάτοικοι του Προσηλίου στην καθημερινότητά τους και δεσμεύτηκε να φροντίσει την αποκατάσταση της κανονικότητας. Αναφέρθηκε στα δύο ορυχεία της περιοχής, η βιωσιμότητα και συνεχής λειτουργία των οποίων είναι ζωτικές για την απασχόληση των κατοίκων.

Στον άξονα Αυλών – Γουλών – Κρανιδίων ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν προγραμματιστεί για τη διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων: την αποχέτευση όμβριων υδάτων και την επέκταση του αρδευτικού με συνέπεια τη μείωση του κόστους άρδευσης. Στα Κρανίδια, ο Βασίλης Κωσταντόπουλος μίλησε για την μακροχρόνια συνεργασία του με το σύλλογο ψαράδων και ανήγγειλε το παρατηρητήριο πουλιών και την κατασκευή ιχθυόσκαλας.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρανιδίων κ. Γιώργος Διαμαντής επιχειρηματολόγησε ότι ενώ το χωριό πληρώνει κανονικά το τέλος νερού, λόγω της φυσικής ροής στο χωριό, εξοικονομείται ένα μικρό ποσό από τα έξοδα άντλησης. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα του Προέδρου για ανταποδοτικά έργα και δεσμεύτηκε να υλοποιήσει μια σειρά μικρών έργων στο χωριό με πρώτο έργο το πλυντήριο αγροτικών προϊόντων.

Μοιραστείτε την είδηση