Σε Τετράλοφο, Άγιο Δημήτριο και Ακρινή η δημοτική κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις”

2 Min Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης και μελών του συνδυασμού της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις». Σε συνέχεια των επισκέψεών του σε Τοπικές Ενότητες του Δήμου Κοζάνης ο κ. Κουζιάκης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου τον Τετράλοφο, τον Άγιο Δημήτριο και την Ακρινή. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητήσουν με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τις λύσεις, που προτείνονται, μέσα από το πρόγραμμα του συνδυασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης μίλησε για τους 4 βασικούς πυλώνες του προγράμματος της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» τονίζοντας, ότι προτεραιότητα είναι ή ευημερία του τόπου και των πολιτών. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόταση του συνδυασμού για  την Εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην όμορη, της Ζώνης Απολιγνιτοποίησης, περιοχής του Ελλήσποντου, με στόχο την  κατανομή χρήσεων γης για όλη την περιοχή, που θα αφορά πρώτιστα στον πρωτογενή τομέα και θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων.

- Advertisement -

Τέλος, η περιοδεία κατέληξε σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους στον οικισμό της Ακρινής, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης διαβεβαίωσε ότι η δημοτική κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» θα στηρίξει με κάθε τρόπο την ξεκάθαρη επιθυμία των κατοίκων της Ακρινής.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link https://fb.watch/nd9J2Rux8Q/

Μοιραστείτε την είδηση