Σε τροχιά υλοποίησης η επέκταση του Γ.Ν. Κοζάνης «Μαμάτσειο» – Νέα πτέρυγα με υπερσύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό

1 Min Read

https://www.youtube.com/watch?v=beiFNs_W88Q&authuser=0

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου, στο κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης με θέμα την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν τα βήματα που απαιτούνται για την διαδικασία υλοποίησης της επέκτασης του νοσοκομείου, η οποία θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με 10 εκ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Το «Μαμάτσειο» θα αποκτήσει νέες εγκαταστάσεις και σύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Θα αναβαθμιστεί και θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες, με στόχο οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.
«Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα ευθύνης, ξεκλειδώνουν όλες οι διαδικασίες για την επέκταση του Γ.Ν. Μαμάτσειου Κοζάνης, ώστε οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να έχουν ένα υπερσύχρονο νοσοκομείο που να αρμόζει στις νέες ανάγκες που απαιτούνται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Μοιραστείτε την είδηση