Σεμινάριο Α΄βοηθειών στις εγκαταστάσεις του Fit Me – Exclusive Health Club

2 Min Read

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε,η πληροφορία είναι τόσο γρήγορη και άμεση,που έχουμε γεμίσει το κεφάλι μας με άπειρες γνώσεις χρήσιμες και μή,τον εαυτό μας με άπειρες δεξιότητες και τον τοίχο μας με άπειρα χαρτιά,πτυχία και μεταπτυχιακά,αλλα παρά ταύτα αμελούμε πράγματα ανθρώπινα,απλά αλλά τόσο σημαντικά όπως είναι το να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον συνάνθρωπο μας,όταν,αν και οπουδήποτε αυτός την χρειαστεί..
Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η Ά Βοήθεια,λίγοι όμως απο εμάς γνωρίζουμε πώς να την δώσουμε..
Θεώρησα υποχρέωση μου λοιπόν,ως καθηγ.Φ.Α. και ως άνθρωπος που εργάζεται,υπηρετεί και θα δραστηριοποιείται για πολλά ακόμη χρόνια σε χώρους άσκησης(γυμναστήρια,γήπεδα κτλ)που κατά καιρούς συμβάινουν διάφορα,να πάρω την πρωτοβουλία και να οργανώσω στην Κοζάνη μαζί με την βοήθεια συναδέλφων ένα σεμινάριο Ά Βοηθειών διάρκειας 6 ωρών,που ακολουθείται απο διεθνή πιστοποίηση,με την εξής θεματολογία :
1. Έλεγχος – Διάγνωση καρδιακής ανακοπής
2. Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση CPR
3. Ασφαλής χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή
(CPR-AED)
4. Πλάγια θέση ανάνηψης
5. Αντιμετώπιση πνιγμονής (ξένο σώμα στον αεραγωγό).

- Advertisement -

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαίου,στις 10.00 το πρωί,στις εγκαταστάσεις του Fit Me – Exclusive Health Club και έιναι ανοιχτό προς όλους τους συναδέλφους και σαφώς προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Εταιρία Προνοσοκομειακής Φροντίδας και τον κ. Μάκης Γιώτης που θα έρθουν απο Θεσ/νίκη για να μας εκπαιδεύσουν,καθώς και το Deux K που θα συνοδεύσει με τα εκλεκτά εδέσματα του την εκδήλωση.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,σας περιμένουμε!
*Λοιπές πληροφορίες-ερωτήσεις,inbox ή τηλεφωνικά στο 2461401640.

Σάκης Λιάκος 

Μοιραστείτε την είδηση