Σεμινάριο χάλκινων πνευστών από τη Musicart- Νέο Ωδείο Κοζάνης 11 και 12 Απριλίου

2 Min Read

Η Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει διήμερο σεμινάριο χάλκινων πνευστών με καθηγητή τον σπουδαίο τρομπετίστα και παιδαγωγό Γεράσιμο Ιωαννίδη. Ο Γεράσιμος Ιωαννίδης χαρακτηρίζεται από το ευρύ φάσμα μόρφωσης που διαθέτει, από την απλότητά του καθώς και από τη φυσική του ικανότητα να επικοινωνεί με τις νεότερες γενεές μουσικών.

Τα μαθήματα μαζί του μεταμορφώνονται σε πηγή γνώσης, χαράς και δημιουργίας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στους χώρους της Musicart ( Σμύρνης 36 ).

- Advertisement -

Μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές κάθε ηλικίας καθώς και επαγγελματίες είτε ως ενεργά μέλη είτε ως ακροατές.

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ωδείου και στο τηλέφωνο: 2461026126

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε τρομπέτα στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Δημ. Κάφυρη. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελβετία, Γαλλία,Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία και Ελλάδα με διάσημους καθηγητές. Διετέλεσε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει διδάξει σε σεμινάρια στην Ελλάδα, Wurzburg Γερμανίας, ΗΠΑ, Μπούρσα και Άγκυρα Τουρκίας και Μελβούρνη Αυστραλίας. Από το 1998 έως το 2007 διετέλεσε Καθηγητής τρομπέτας και Διευθυντής της μπάντας στο Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών στα Καλάβρυτα. Ως σολίστ έχει παίξει στην Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία, Αυστραλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, Τσεχία, Danville (Kentucky USA) και έχει συμπράξει με άλλους διάσημους σολίστ. Το 2010, προσεκλήθη ως τιμώμενος καλλιτέχνης στο Σύδνεϋ Αυστραλίας και έλαβε μέρος στο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης εκτελεστών τρομπέτας (ITG), καθώς επίσης και to 2012 στο GABBF (Great American Brass Band Festival) Danville, Kentucky. Διδάσκει ως καθηγητής τρομπέτας στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών από το 1979.

Μοιραστείτε την είδηση