Σήμερα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου- Συναυλία του Κώστα Μαρτάκη

1 Min Read

Σήμερα θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Κοζάνης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και συναυλία με τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη.

Όπως ήδη γράψαμε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, δεν θα γίνει ταυτόχρονα η «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου, αφού δεν βρέθηκε κοινός τόπος με το Δήμο Κοζάνης.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο κ. Μαλούτας στη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου τόνισε «εδώ και δεκαετίες το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κοζάνη γίνεται την παραμονή του Αγίου Νικολάου και εμείς συνεχίζουμε την παράδοση αυτή. Όταν ζητείται η αλλαγή της ημερομηνίας, χωρίς να υπάρχει ουσιώδης λόγος, εμείς αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτό που χρόνια γίνεται. Ζητήσαμε από τον Εμπορικό να πάμε όλοι μαζί, αλλά εφόσον αυτό δεν έγινε εμείς πάλι θα στηρίξουμε και ότι κάνουν οι έμποροι».

Σε ό,τι αφορά στον υπόλοιπο στολισμό της πόλης ο διάκοσμος έχει τοποθετηθεί, ενώ και το ξύλινο σπιτάκι, για το οποίο έγινε ντόρος (καθώς δόθηκε ως απευθείας ανάθεση) ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Μοιραστείτε την είδηση