Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία: Παραποιήσατε την αλήθεια κ. Στεργιούλη…

3 Min Read

Η παραποίηση της αλήθειας είναι από μόνη της καταδικαστέα πράξη, τελικά όμως εκθέτει αυτόν που την επιχειρεί για όποιους λόγους.

Αυτό συνέβη και με όσα είπε ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑΜΕΑ κ. Στεργιούλης Παναγιώτης κατά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης, ο οποίος διαστρέβλωσε βάναυσα την πραγματικότητα. Γιατί άραγε;

- Advertisement -

Για να εισπράξει τα εύσημα του παριστάμενου Περιφερειάρχη ή να επαινέσει το ….. έργο του τονίζοντας το γνωστό «παραλάβαμε χάος».

Παραποιήσατε την αλήθεια κ. Στεργιούλη λέγοντας, ότι παραλάβατε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή διαλυμένες δομές για τα ΑΜΕΑ, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά, ότι και ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίξαμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία των Ειδικών Εργαστηρίων του ΚΕΚΑΜΕΑ, μοναδική δράση της Αυτοδιοίκησης, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους (ΚΑΠ – ΕΠΑΔΥΜ), καθώς καθόλη τη διάρκεια της θητείας μας δεν είχαμε στη διάθεσή μας από τον Τοπικό Πόρο ούτε ένα ευρώ, επίσης γνωρίζετε ότι η χρηματοδότηση της τρέχουσας περιόδου του ΚΕΚΑΜΕΑ γίνεται με χρήματα του Τοπικού Πόρου που αναλογούσαν στη δική μας θητεία.

Παραποιήσατε την αλήθεια κ. Στεργιούλη μιλώντας για δομές έτοιμες να κλείσουν, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι με τις άοκνες και επίμονες προσπάθειές μας και ιδιαίτερα του Προέδρου κ. Γκερεχτέ αδειοδοτήθηκαν πολεοδομικά οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Ειδικού Εργαστηρίου της Κοζάνης και το ίδιο δρομολογήθηκε για το Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας.

Παραποιήσατε την αλήθεια κ. Στεργιούλη μη αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Γκερεχτέ Λάζαρου εντάχθηκαν τα Ειδικά Εργαστήρια για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑ εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη χρηματοδότηση για τη λειτουργία τους με αποτέλεσμα οι κάθε είδους οφειλές, που χρόνιζαν από πολύ παλιά, να περιοριστούν τον Αύγουστο του 2014 στο ποσό των 150.000 ευρώ και θα μηδενίζονταν στο επόμενο διάστημα, αν δεν ολιγωρούσε η επόμενη διοίκηση, με την προεδρία του κ. Κυριάκου Ιωάννίδη, με αποτέλεσμα τη διακοπή της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑ.

Παραποιήσατε την αλήθεια κ. Στεργιούλη αποκρύπτοντας, ότι οι διαδικασίες εκπόνησης της μελέτης για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στην Κοζάνη ξεκίνησε επί προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, όπως και τόσα άλλα…..

Ας είναι! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και πράττει. Εμείς πάντως σας ευχόμαστε να πετύχετε στο έργο σας και να προσφέρετε στην ευαίσθητη αυτή ομάδα των συνανθρώπων μας.

Εσείς όμως προτιμήσατε να παραποιήσετε την αλήθεια για να υπερπροβάλλετε το «έργο» σας.

Κρίμα!

Συνδυασμός

                                                     “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

                                              Γιώργος Δακής

Μοιραστείτε την είδηση