Συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2016 «Βοίου Γεύσεις»

2 Min Read

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, θα συμμετέχει σε μια ακόμη ελληνική προσπάθεια επιδιώκοντας να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Βοίου Γεύσεις» που θα διεξαχθεί στο πολιτιστικό κέντρο Σιάτιστας ¨Άρης κ Λίλιαν Βουδούρη¨, το τριήμερο 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος , είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συμμετοχή τους.

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία και η πόλη να γεμίσει επισκέπτες από όλη την περιοχή. Την ευθύνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ έχει ο Δήμος Βοίου, ενώ συμμετέχουν και επιχειρήσεις από ολόκληρη την περιοχή του δήμου, με στόχο την προώθηση και προβολή των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας τους.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος θα βρίσκεται εκεί για να προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές νοστιμιές και να γνωρίσουν την υψηλή ποιότητα της Ελληνικής Βοιάτικης Γαστρονομίας, την πλούσια γεύση και τη διατροφική τους αξία.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον αρωγός της προσπάθειας της Ελληνικής Γαστρονομίας και κουλτούρας με όλα τα μέσα που διαθέτει ώστε η περιοχή μας να αποκτήσει μια διακριτή θέση στο χώρο του Ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου 2465350102

www. dimosvoiou.gr // www.facebook.com/ Ημέρες Γαστρονομίας στο Βόιο

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Μοιραστείτε την είδηση