Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις εκθέσεις «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» (22-26 Μαρτίου) «Πανηπειρώτικη 2017» (10 – 14 Μαΐου)

2 Min Read

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στις στις εκθέσεις:

  • «5Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου 2017 στην Ξάνθη στο Κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» και στοχεύει:

  • Στην προβολή του τοπικού στοιχείου και των παραδοσιακών προϊόντων
  • Στην τόνωση της αγοράς, την σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών
  • Την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων
  • Ανάδειξη νέων τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Θράκης, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση.

Καλούνται, όσες επιχειρήσεις – μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση (σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου και στο τηλ. 24610 41693.

 

  • «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2017»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Μαϊου 2017 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου του Δήμου Ιωαννιτών και τη συμπαράσταση του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Δωδώνης.

Η έκθεση αποτελεί το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός της Ηπείρου, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά στην κρίση, δίνοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες.

Καλούνται, όσες επιχειρήσεις – μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση (σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου και στο τηλ. 24610 41693.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Μοιραστείτε την είδηση