Συνάντηση του Δικτύου Συμπαραστατών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Παρούσα η Κατερίνα Τσιομπάνου Συμπαραστάτρια στο Δήμο Κοζάνης

1 Min Read

Στο προεδρικό μέγαρο υποδέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος την συντονιστική επιτροπή του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και της Επιχείρησης και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης. Ο κ. Πρόεδρος εξέφρασε την υποστήριξή του στον θεσμό του Συμπαραστάτη, ενώ οι Συμπαραστάτες τον ενημέρωσαν σε σχέση με προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την βελτίωση των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

O κ. Πρόεδρος δήλωσε ότι παρακολουθεί την πορεία του θεσμού από την ίδρυσή του και είχε ενημερωθεί για τις δυσκολίες που υπήρξαν σε διάφορες περιοχές για την εκλογή Συμπαραστατών.

Ο Συντονιστής του Δικτύου κ. Ευάγγελος Μιχάλης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Σαρωνικού προσέφερε στον Πρόεδρο το γλυπτό “Δεύτερη Σκέψη”, δημιουργία του Δημήτρη Κατσούλη, που εικονίζει την εξομάλυνση των σχέσεων των πολιτών με τις υπηρεσίες.

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος επίσης οι Περιφερειακοί Συμπαραστάτες του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής Β. Σωτηρόπουλος και Νοτίου Αιγαίου Φ.Τριομμάτης, οι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Ηλιούπολης Γ.Αραμπατζής και Δήμου Κοζάνης Κ.Τσιομπάνου, μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου, καθώς και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Περάματος Δ.Πετράς.

Μοιραστείτε την είδηση