Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Μακεδονικός Φούφα

3 Min Read

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το τοπικό ντέρμπι με τον Εορδαϊκό ο Μακεδονικός απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο αφού πήρε άνετα το βαθμό της ισοπαλίας φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος μάλιστα είχε και τη καλύτερη ευκαιρία στο 72ο όταν μετά από σέντρα του Χ΄΄ Ρούμπη ο Χάιτας πήρε τη κεφαλιά πάσα για το Τσόμπο που από πλεονεκτική θέση επιχείρησε νέα κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Μακεδονικός ακόμα απείλησε στο 7ο όταν κόρνερ του Τοπάλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 36ο μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό όταν ο Σιδηρόπουλος μπήκε από αριστερά αλλά όταν έφτασε απέναντι από το Στόικο έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε δύσκολα για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

 

Το ανησυχητικό για το Μακεδονικό είναι ότι ο Τακίδης αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός: Στόϊκος, Δινοβίτσης, Ταμπά, Λιάμης, Σαββίδης, Μπίκος, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης (46ο λ.τ. Νσο), Ίβιτς, Καλογιαννίδης (54ο Βλαδίκας Δ.), Μαυροματίδης (69ο λ.τ. Περσίδης).

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης (78ο λ.τ. Κυβρακίδης), Χ΄΄ Ρούμπης (73ο Βλαδίκας Β.), Φωτιάδης, Κεσκιλίδης (69ο Τσόμπο), Χάιτας, Τοπάλης, Τσικόπουλος.

 

 

Ο Γιώργος Παπακώστας τόνισε στις δηλώσεις του «Το Α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Το Β΄ ο Φούφας ανέβασε την απόδοσή του και δικαιούνταν ένα γκολ βάσει των ευκαιριών και της γενικότερης απόδοσης».

Για τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς ο Γιώργος Παπακώστας δήλωσε «Ο Μακεδονικός δεν φοβάται πλέον κανένα και την Καλαμαριά τη σεβόμαστε αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σε ότι αφορά τη συγκομιδή βαθμών είναι πέραν του αρχικά αναμενόμενου. Κοιτάμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον προσπαθώντας και μέσα από τη δουλειά και συνεχή προσπάθεια να βελτιωνόμαστε εμμένοντας και έχοντας προσήλωση στον αρχικό σχεδιασμό για καθαρή παραμονή και αξιοποίηση στων νεαρών και όχι μόνο παιδιών της περιοχής».

 

Πλέον ο Μακεδονικός κοιτάει μπροστά και το παιχνίδι με την Καλαμαριά που είναι πολύ δύσκολο αλλά η ομάδα έχει αποδείξει ότι πλέον έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη κατηγορία και δεν φοβάται κανένα αντίπαλο.

Μοιραστείτε την είδηση