Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ρυμνίου-Τριγωνικού – Εκτός εργολαβίας τα σημεία κατακρήμνισης του οδοστρώματος!

2 Min Read

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ασφαλτικές εργασίες του έργου «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Ρυμνίου-Τριγωνικού» (φωτο 1), δαπάνης 90.325 € (μετά την έκπτωση), από την ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΤΕΕ και αναμένεται να περατωθούν στο τέλος  της προσεχούς εβδομάδας (12/8), ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί με τη διαγράμμιση του οδοστρώματος μετά τον δεκαπενταύγουστο.

drrtr1686 (1)

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του πλέον προβληματικού οδοστρώματος περίπου 2 χλμ. από τα εννέα (9) συνολικά του δρόμου Ρυμνίου-Τριγωνικού, που προσδιορίστηκε πλησίον της διασταύρωσης προς Καμβούνια – εργοστάσιο μαρμάρου «Παπαθυμιόπουλου» και επιλεκτικά σημεία από εκεί μέχρι τη διασταύρωση Τριγωνικού (6ο  με 9ο χλμ).

Συνεπώς, επειδή το έργο δεν περιλαμβάνει εργασίες «οικοδομικού» τύπου, είναι εκτός αντικειμένου της παρούσας εργολαβίας η αποκατάσταση του δρόμου στα επίμαχα δυο σημεία (3ο χλμ), όπου έχει παρουσιαστεί επικίνδυνη διάβρωση-κατακρήμνιση του οδοστρώματος (φωτο. 2), σημεία που είχαν επισημανθεί και καταγραφεί πολλές φορές και ήταν γνωστά σε αρμόδιους(!).

drrtr1686 (2)

 

ΥΓ. Καλό είναι η τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας, να ελέγξει και να αποκαταστήσει -μιας και υπάρχει υλικό διαθέσιμο υλικό από την ως άνω εργολαβία- ένα σημείο του δρόμου  από τη έξοδο της γέφυρας Ρυμνίου προς την Αιανή (περίπου στα 950 μ.), όπου φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υποχώρησης στο οδόστρωμα, κάτι χειρότερο από μια λακκούβα (κενό; παρά το πρόχειρο κλείσιμο με πέτρες, φωτο 3).

drrtr1686 (3)

Γ.Μ./mikrovalto.gr

 

Μοιραστείτε την είδηση