Πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την 11η Νοεμβρίου

1 Min Read

Την απονομή του θυρεού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προσκληθεί επισήμως για την 11η Νοεμβρίου 2016, ανήμερα της απελευθέρωσης της πόλης της Καστοριάς, για να παρακολουθήσει εκεί τις εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου και θα του απονεμηθεί ο θυρεός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ λίγο αργότερα θα εγκαινιάσει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Κερνάμε Ελλάδα».
Να σημειωθεί ότι το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και λόγω των εξελίξεων με τη ΔΕΗ, αναβλήθηκε η συζήτησή του.
Επίσης, στο ίδιο περιφερειακό συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα υποβληθούν απο τη Δυτική Μακεδονία στην 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Αλβανία 2014-2020 (Interreg IPA II Cross Border Co-operation Programme “GREECE – ALBANIA 2014-2020”).

Μοιραστείτε την είδηση