ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Respect» προς την ΝΟΔΕ της Ν.Δ. για τη ΔΕΗ…!!!

2 Min Read

Είναι αλήθεια: η Ν.Δ., όχι μόνο “είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για τις αρνητικές εξελίξεις στη ΔΕΗ”, αλλά τις δρομολόγησε και τις κατεύθυνε.

Τι φταίει; Μα το ότι «ακυρώσατ(μ)ε το σχεδιασμό της Ν.Δ. για την απαραίτητη ενίσχυση της ΔΕΗ, μέσα από τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» και την πώληση (σε ποσοστό 66%) του ΑΔΜΗΕ», τα οποία προφανώς θα υλοποιήσει αν, όταν και όποτε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

- Advertisement -

Σήμερα που οι “θεσμοί” είναι αμείλικτοι απέναντι στη χώρα μας, σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση, ανθίστανται με όποιο τρόπο μπορούν στις πιέσεις τους, η Ν.Δ. και πάλι βάζει το χεράκι της για να βοηθήσει. Τους «θεσμούς», όχι τη Χώρα!

Το υπενθυμίζει με όποιο τρόπο μπορεί, με κυριότερο εκπρόσωπο τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, που δηλώνει ότι πρέπει η συμφωνία να υπογραφεί με οποιοδήποτε τίμημα.

Να το ξαναπούμε λοιπόν, για να γίνει κατανοητό, όχι τόσο από τα στελέχη της Ν.Δ., αλλά από τους Έλληνες πολίτες και τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: τον κοινωνικό ρόλο της ΔΕΗ, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, το δικαίωμα των κατοίκων για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, την επαναφορά των εδαφών στις τοπικές κοινωνίες, την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους στο 1,5% και την απαίτηση για τα χρωστούμενα που δεν αποδόθηκαν ποτέ.

Τα στηρίζετε αυτά, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας;

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Υ.Γ.: για την κοινή ανάλυση της πραγματικότητας από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, δεν ξέρουμε ποιος αντιγράφει ποιον. Το σίγουρο είναι ότι είναι η ίδια που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Μοιραστείτε την είδηση