Σκληρή ανακοίνωση από τα «Λιοντάρια» για τις διαιτησίες του Μακεδονικού «Δε ζητάμε υπερ μας σφυρίγματα-Απαιτούμε σεβασμό»

4 Min Read

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολίασε o  Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης «Λιοντάρια» τις διαιτησίες των τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ειδικά στα παιχνίδια του πρωτοπόρου Μακεδονικού, με αποκορύφωμα τον εκτός αγώνα της Τετάρτης με τα Γιαννιτσά, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι, δεν καταλογίστηκε ένα άλλο καταφανέστατο υπέρ των Γιαννιτσών ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 3(!) παίκτες λιγότερους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Λιονταριών:

Δε ζητάμε υπερ μας σφυρίγματα Απαιτούμε σεβασμό

Στα Γιαννιτσά και η ντροπή ντράπηκε

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΚΟΖΑΝΗ αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία .Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή στην ΚΟΖΑΝΗ αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζει τον σύνδεσμο μας.

Η υπομονή όμως κύριοι ,έχει και τα όρια της.

Δεν επιθυμούμε ούτε ζητάμε ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα

απο κανέναν διαιτητή.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Μάνταλε προεδρε ορισμών στην Γ’ εθνικη και από εσάς και από τους συναδέλφους σας.

Το ότι δεν μας επιτρέπει η ποδοσφαιρική μας παιδεία να σας φερθούν όπως σε άλλα γήπεδα στα οποία σφυρίζετε δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε και τις περίεργες αποφάσεις και τα λάθη σας.

Στα Γιαννιτσά και η ντροπή ντράπηκε .

Η ομάδα μας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια επενδύοντας χιλιάδες ευρώ με τους ανθρώπους που είναι στο τιμόνι της ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΣ να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν να βάλει τρικλοποδιές στον αγώνα που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής .

Τα λάθη σας και οι λανθασμένες αποφάσεις σας εκθέτουν από την Λευκίμμη έως τα Γιαννιτσά.

Να είστε σίγουροι ότι η ΚΟΖΑΝΗ θα τερματίσει στην πρώτη θέση είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε.

ΥΓ1 Με είκοσι εισιτήρια και τρία διαρκείας εκ Θεσσαλονίκης δεν πήγε κανένας πουθενά.

ΥΓ 2 Πρόεδρε της επιτροπής διαιτησίας το καμπάρτισμα τέλος.

Υ.Γ 3 Οσοι θέλουν να δούνε το καταστατικό του σύνδεσμου να που είναι το πρωτοδικείο .

Το Δ.Σ του συνδέσμου φιλάθλων Φ.Σ Κοζάνης

 

Η ανακοίνωση της ομάδας των Γιαννιτσών

ΠΡΟΣ: ΕΠΟ, ΚΕΔ και κ. Μάνταλο

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε μαντεύοντας πολύ σωστά τη σημερινή «σφαγή» της ομάδας μας.

Τη Δευτέρα 28/3 εστάλη από την ομάδα μας επίσημη επιστολή προς ΕΠΟ, ΚΕΔ και κύριο Μάνταλο αίτηση για αλλαγή ορισμού διαιτητών.

Ο λόγος που προβήκαμε σε αυτή την πράξη ήταν ότι η ίδια «τριπλέτα» είχε ορισθεί και στο προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα με τον Μακεδονικό στις 19/12.

Δυστυχώς, μη έχοντας λάβει απάντηση στο αίτημα μας προβήκαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μάνταλο ο οποίος μας δήλωσε ότι δεν αποδέχεται το αίτημα μας.

Μακάρι να βγαίναμε υπερβολικοί στο αίτημα μας αλλά δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παρχαρίδης υπέδειξε 9 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες στους παίκτες μας όπως και μια κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας.

Η παρουσία του κ Παρχαρίδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε την εντύπωση της τιμωρίας της έσχατης των ποινών την οποία κατάφερε να φέρει στο 63ο λεπτό.

Προς επίρρωση της αγωνιστικής του ανεπάρκειας αγνόησε οφθαλμοφανέστατη ανατροπή παίκτη μας εντός της μεγάλης περιοχής.

Οι πράξεις του κυρίου Παρχαριδη όμως κορυφωθήκαν αφήνοντας την ομάδα μας με 8 παίκτες όπως και να μετρήσει 2ο γκολ για τον Μακεδονικό μετά από φάουλ στον τερματοφύλακα μας.

«Αξιότιμοι κύριοι» εσείς που κρατάτε το ποδόσφαιρο στα χέρια σας, εσείς που καθορίζετε τη τύχη του και διαμορφώνετε την εικόνα του στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να αισθάνεστε πολύ άβολα μετά τη παρουσία των «οργάνων» σας ως διαιτητές στο φιλόξενο στάδιο των Γιαννιτσών.

 

Μοιραστείτε την είδηση