Σκληρή κριτική του Ζήση Μάρα  στη νέα δημοτική αρχή

2 Min Read

Σκληρή κριτική του Ζήση Μάρα  στη νέα δημοτική αρχή

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στη δημοτική αρχή Κοζάνης και την αντιπολίτευση, που ξεκίνησε από τις δηλώσεις του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, στην κοπή πίτας του Δήμου και συγκεκριμένα από την αναφορά του ότι για τον ίδιο «δεν υπάρχουν ούτε εργαζόμενοι του Μαλούτα, ούτε του Ιωαννίδη» και σε καμία περίπτωση τόνισε, δεν θέλει να δημιουργήσει εργαζόμενους δικούς του.

Μετά το Λευτέρη Ιωαννίδη, όπου κάλεσε τον κ. Κοκκαλιάρη να δώσεις εξηγήσεις χθες σειρά είχε ο πρώην Πρόεδρος του ΟΑΠΝ και δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Μάρας, με μια αρκετά σκληρή τοποθέτηση για την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.

Αναλυτικά η δήλωση του Ζήση Μάρα:

Έκλεισε ο πρώτος μήνας της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου και η δημοτική αρχή έδωσε ήδη αρκετές αφορμές για να της ασκήσει κανείς κριτική. Περίοδο χάριτος δικαιούται ο καθένας,ιδιαίτερα αν δεν έχει εμπειρία στην διοίκηση.

Η προχθεσινή,όμως,συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών κατά 6% ανέδειξε μια τακτική αιμοδιψίας από μέλη της νέας δημοτικής αρχής ,η οποία με ενόχλησε ιδιαίτερα!

Στο πλαίσιο μία επικοινωνιακής πλεύσης(δεν θα πω ακόμη πλάνης),από τη μια πλευρά παρουσιάζουν τις υπογραφές νέων συμβάσεων σε έργα της διοίκησης Μαλούτα ως κατορθώματά τους και από την άλλη σε θέματα που πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δώσουν λύσεις ,προκλητικά μηδενίζοντας τα πάντα, λένε πως παρέλαβαν καμμένη γη!

Το κερασάκι στην τούρτα,βέβαια,αποτέλεσε η αναφορά του νυν δημάρχου στην κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων, για υπαλλήλους των προηγούμενων δημάρχων(κ.κ.Μαλούτα και Ιωαννίδη)…

Μια απίστευτα διχαστική και προσβλητική δήλωση τόσο για το προσωπικό,όσο και για τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Κοζάνης!

Στα 4 χρόνια της παρουσίας μου σε θέση ευθύνης ως μέλος της διοίκησης Μαλουτα ουδέποτε είχα δυσκολία στην συνεργασία με υπηρεσιακούς επειδή άνηκαν στο 《στρατόπεδο Α’ ,Β’ ή Γ’ 》…

Το 《διαίρει και βασίλευε》 που τακτικά εφάρμοσαν προεκλογικά κάποιοι πάνε να το μετατρέψουν σε《διαίρει και διοίκησε》!

Κύριοι οι εκλογές έφυγαν διοικείτε πια,κι εμείς καλούμαστε να σας το θυμίζουμε!

Μοιραστείτε την είδηση