Σπείρα μπήκε σε σπίτια, καταστήματα μέχρι και σχολείο στην Κοζάνη

1 Min Read

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 42 ετών ταυτοποιήθηκαν, ύστερα από ενδελεχή έρευνα, αξιολόγηση και αξιοποίηση ερευνητικών στοιχείων και δεδομένων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης για 12 κλοπές και 3 απόπειρες, σε οικίες, καταστήματα και σχολείο, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 25-06-2023 έως 12-08-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, ενώ αναζητείται και τρίτο άγνωστο άτομο.

Συγκεκριμένα, αφού παραβίασαν 10 οικίες και 2 καταστήματα, αφαίρεσαν συνολικά χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 11.870 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 6.855 περίπου, 1 κινητό τηλέφωνο, φιάλες αλκοολούχων ποτών, κολόνιες, τραπεζικές κάρτες ανάληψης, τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορα προσωπικά έγγραφα και μικροαντικείμενα, ενώ από 2 οικίες και  1 σχολείο δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν κάτι.

- Advertisement -

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης για την ταυτοποίηση των στοιχείων του τρίτου ατόμου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση