Στ. Καμπουρίδης: Βασική προϋπόθεση είναι να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας

2 Min Read

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Σταύρου Καμπουρίδη. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Εδώ Κοζάνη» και έγινε η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.

«Εμείς ξεκινήσαμε χωρίς καμία στήριξη από κανέναν, δεν είχαμε κόμματα πίσω από την πλάτη μας για να μην τα έχουμε αύριο στο κεφάλι μας και ξεκινήσαμε με προϋποθέσεις του εμείς και όχι του εγώ» ανέφερε ο κ. Καμπουρίδης. Συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο στόχος είναι να αλλάξει ο τόπος, ενώ ιδιαίτερη βάση δίνεται στον πολιτισμό, ο οποίος μπορεί να φέρει πολλά οφέλη στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμπουρίδης ανέφερε πως στις σκέψεις είναι ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στο στρατόπεδο στο Δρέπανο, το οποίο θα φέρει αρκετές εποχικές θέσεις εργασίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης σημείωσε πως είναι υποχρέωση όλων, να φροντίσουν ώστε οι νέοι να μείνουν στην περιοχή μας καθώς μέχρι και σήμερα φεύγουν. «Κάποιοι που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα το δήμο, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νεολαία» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως για τον ίδιο είναι βασική προϋπόθεση.

Αναφορά έκανε επίσης και στο ΔΑΚ Κοζάνης, ρίχνοντας βολές κατά της δημοτικής αρχής και συνέχισε λέγοντας πως «το μεγάλο στοίχημα είναι η καθημερινότητα του πολίτη».

Ο κ. Καμπουρίδης στάθηκε σε τρία έργα που έχει στο πρόγραμμά του ο συνδυασμός του. Το πρώτο είναι η λεγόμενη «Βαντσιώστρατα», η οποία θα ενώνει την Κοζάνη με το υδάτινο στοιχείο στην Αιανή και την Καισαρειά, αναφέροντας εκεί μπορούν να αναπτυχθούν πολλές επιχειρηματικές και κοινωνικές δράσεις. Το δεύτερο είναι το αυτοκινητοδρόμιο έξω από το Δρέπανο, ένα έργο μοναδικό στην Ευρώπη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Καμπουρίδης. Και τρίτο είναι η συγκέντρωση και η επεξεργασία ξυλίτη, ένα έργο το οποίο εμπεριέχει καινοτομία, μεταποίηση και ενέργεια.

Τέλος, τόνισε πως οι ίδιοι κάνουν τα λόγια τους πράξη και ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση