Σταματά η φορτοεκφόρτωση στον πεζόδρομο της Πλατείας Ελευθερίας- Σε 6 μήνες θα ξεκινήσει η ολική αναμόρφωση της

straboy
από straboy
1 Min Read

Εργασίες  πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης στον πεζόδρομο της πλατείας Ελευθερίας. Αρχικά απομακρύνθηκε ο μεγάλος κάδος που υπήρχε και στη συνέχεια επισκευάστηκαν τα πλακάκια ενώ από χθες δημιουργήθηκε παρκίδα φορτοεκφόρτωσης και  απαγορεύτηκε και η είσοδος οχημάτων στο πεζόδρομο.

Όπως λένε οι άνθρωποι του Δήμου η φορτοεκφόρτωση στον πεζόδρομο δημιουργούσε σημαντικά προβλήματα ασφάλειας στους πεζούς  αλλά και συνεχές καταστροφές στα πλακάκια.

Στόχος του Δήμου είναι η αναμόρφωση της Πλατείας Ελευθερίας με τη μελέτη να είναι στο τελικό στάδιο  και να έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

« Η αναμόρφωση της Πλατείας Ελευθερίας  είναι ενταγμένη σε μελέτη, η οποία ολοκληρώνεται   και έχει ζητηθεί  να χρηματοδοτηθεί με 200.000 ευρώ από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, αίτημα που έγινε δεκτό. Δυστυχώς το συγκεκριμένο τμήμα της πλατείας δεν συμπεριλήφθη στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης. Μέχρι τότε  δίνεται μια κανονικότητα στη λειτουργία του χώρου. Διαμορφώσαμε παρκίδα φορτοεκφόρτωσης και παράλληλα απαγορεύουμε την είσοδο εντός του πεζοδρόμου σε οχήματα φορτοεκφόρτωσης ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής για τους πεζούς, όπως ισχύει σε όλες τις πλευρές τις πλατείες» ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αριστοτέλης Πουτακίδης.

 

Μοιραστείτε την είδηση