Στη Γ’ εθνική ο Εορδαϊκός

3 Min Read

Ουρανοκατέβατη ήρθε η άνοδος στη Γ’ εθνική για τον Εορδαϊκό καθώς λόγω των κενών που προέκυψαν, η ΕΠΟ απηύθυνε προσκλήσεις σε τέσσερις ομάδες, ανάμεσα τους και ο Εορδαϊκός.

Φοίνικας Επιδαύρου, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλής Λάρισας, δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και οι ομάδες του Ηροδότου και του Απόλλων Λάρισας υποβιβάστηκαν απευθείας στα τοπικά πρωταθλήματα με την ΕΠΟ να στέλνει πρόσκληση σε Αναγέννηση Επανομής, Περαμαϊκό, Χαιδάρι και  Εορδαϊκό, για να καλύψουν αυτές τις θέσεις.

Έτσι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 72 ομάδες φέτος, σε τέσσερις ομίλους των 18 ομάδων και η κλήρωση για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 4 Αυγούστου.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης:

«Το Φ.Σ. Εορδαϊκός θα ήθελε να ενημερώσει τα ΜΜΕ, το φίλαθλο κόσμο της ομάδος και της περιοχής ότι σήμερα το μεσημέρι (24/07/2023) έφτασε στα γραφεία του συλλόγου η επίσημη πρόσκληση της ΕΠΟ σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ εθνική ενόψει της σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη μας χαρά θα την αποδεχθούμε καθώς ο αγώνας της διοίκησης τα τελευταία τρία χρόνια είχε ως αποκλειστικό σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Γ’ εθνική.

Με αίσθημα ευθύνης , και σοβαρότητας η διοίκηση του συλλόγου κινείται με σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που ο κόσμος του θα είναι περήφανος. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και κρίσιμες καθώς θα πρέπει να συλλεχθούν όλα τα επίσημα έγραφα που θα συγκροτήσουν τον φάκελο της ομάδας με σκοπό να λάβουμε την πολυπόθητη αδειοδότηση για την συμμετοχή μας στην τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλους εσάς, στον κόσμο, στους δημοσιογράφους, στους τοπικούς άρχοντες και στους επιχειρηματίες της περιοχής για μια διαρκή και ένθερμη στήριξη προς στην ομάδα. Στο πρόσφατο παρελθόν καταφέραμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ήταν ένα καθοριστικό βήμα για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμασταν. Σήμερα το πετύχαμε και πλέον ο Εορδαϊκός την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ΄ εθνική.

Κατά καιρούς δεχθήκαμε έντονες κριτικές και αμφισβητήσεις σχετικά με τις επιδιώξεις που έχουμε για την ομάδα, σήμερα αποδείξαμε και με τις πράξεις μας ότι ο στόχος ήταν πάντα αυτός της ανόδου της ομάδας στη Γ Εθνική και τον πετύχαμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους συνέβαλαν για να φτάσει σήμερα η πρόσκληση στα γραφεία του συλλόγου. Ευχαριστούμε τον κόσμο ο οποίος καθημερινά «βομβάρδιζε» τα social του συλλόγου με μηνύματα αγωνίας, με καλοπροαίρετη κριτική, τους επιχειρηματίες της περιοχής που δήλωσαν διατεθειμένοι και πρόθυμοι να συνδράμουν την νέα –πολύ δύσκολη- χρονιά και όλους όσους μας χτύπησαν την πόρτα για να μας βοηθήσουν ανιδιοτελώς.

Ο Εορδαϊκός μας για να είναι δυνατός θα πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι. Να τον στηρίξουμε. Αν γίνει αυτό να είστε σίγουροι πως το ταβάνι μας θα είναι ο ουρανός».

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση