Στη λίστα Forbes 30 Under 30 τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας 

3 Min Read

Στη λίστα Forbes 30 Under 30 οι τρεις φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Χρήστος Ρουμελιώτης, Βασίλης Μπαλάφας και Αναστάσιος Γαρίνης, οι οποίο το 2021 δημιούργησαν την νεοφυή εταιρεία καθαρής τεχνολογίας Gridustry και φέτος προστέθηκαν στη Λίστα Forbes με τους 30 πιο δυναμικούς νέους κάτω των 30 του Ελληνικού επιχειρείν.

Η Gridustry έρχεται να κάνει το όραμα της “πράσινης μετάβασης” πράξη, στοχεύοντας μέσω ισχυρών ψηφιακών εργαλείων που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain, του cloud και του Internet-of-Things (IoT) να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν ενεργειακούς στόχους 24/7 χωρίς άνθρακα (24/7 Carbon-free energy – CFE).

Χρησιμοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες που προσφέρουν οι cloud, blockchain και IoT τεχνολογίες, παρέχει στα μέλη της, ένα ασφαλές και γρήγορο περιβάλλον όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να διαχειριστεί το κόστος αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν οι καθημερινές μας συνήθειες στο περιβάλλον, συνεισφέροντας στην δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Καταναλωτές ενέργειας: 

Εξατομικευμένο και εύχρηστο περιβάλλον που παρέχει την πρόσβαση σε πληροφορίες και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε ο καταναλωτής να έχει τον έλεγχο του κόστους, της ενεργειακής κατανάλωσης και του ενεργειακού αποτυπώματος (CO2 emissions).

  • Εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης της ενεργειακής κατανάλωσης.
  • Εξατομικευμένο πλάνο εξοικονόμησης ρεύματος.
  • Αναλυτική παρουσίαση του ενεργειακού αποτυπώματος (CO2 emissions).
  • Δημιουργία στόχων και δράσεων για την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος

(CO2 emissions).

Παραγωγοί ενέργειας: 

Ασφαλές και έξυπνο περιβάλλον, που συνδέει, επεξεργάζεται και παρουσιάζει πληροφορίες με γνώσεις, για την ενδυνάμωση αποφάσεων. Μέσω των ευέλικτων εργαλείων, οι οργανισμοί τώρα μπορούν να μειώσουν το χρόνο, ρίσκο και κόστος των νέων πράσινων επενδύσεων.

  • Εξατομικευμένο πλάνο βελτιστοποίησης για την ενδυνάμωση του πράσινου

χαρτοφυλακίου.

  • Βελτιστοποίηση κατανόησης, επικοινωνίας και διά δράσης με τους καταναλωτές

ενέργειας μέσω της ψηφιακής μας γέφυρας.

Η νεοφυής εταιρεία διακρίθηκε στο MIT Enterprise Forum ως μία εκ των 10 καλύτερων ανερχόμενων Start-Up για το 2022 και διεξάγει ήδη συζητήσεις με οργανισμούς στο εξωτερικό για συνέργειες ενώ προτεραιότητα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός δυνατού Innovation-Ecosystem μέσω δυνατών συνεργασιών με οργανισμούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα, τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος που θα επιτευχθεί μέσα από υπεύθυνη

ενημέρωση και συνέργεια.

Μοιραστείτε την είδηση