Στη Σλάβια Πράγας για προτετοιμασία το μεγάλο ταλέντο της ΑΕΠ Μιχάλης Βοριαζίδης.

2 Min Read

Ένα όνειρο ζει από χθες ένα μεγάλο μας ταλέντο, ο Μιχάλης Βοριαζίδης.

Ο μόλις 16αχρονος ταλαντούχος μας μέσος (01-10-2004), θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Πράγα, για να συμμετάσχει της προετοιμασίας της φετινής πρωταθλήτριας Τσεχίας, της πασίγνωστης Σλάβια Πράγας.

- Advertisement -

Η πρόσκληση έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και φυσικά όλη η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, δέχθηκε με περίσσεια περηφάνεια αυτή την μεγάλη τιμή.

Ο Μιχάλης που πρόσφατα τελείωσε την Β Λυκείου, θα αναχωρήσει την επόμενη Τρίτη για την τσέχικη πρωτεύουσα, θα ενταχθεί στις τάξεις της Β’ Ομάδας της για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, πρωταθλήτρια Τσεχίας και θα συμμετάσχει της προετοιμασίας.

Υπεύθυνοι της Σλαβιας, παρακολουθούν εδώ και καιρό τον αμυντικό μας μέσο και φυσικά μετά και από την θετική εισήγηση του Τσέχου τεχνικού μας ROMAN NADVORNIK, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο ποδόσφαιρο της χώρας του, δόθηκε το πράσινο φως.

Ο Μιχάλης, άρπαξε την τεράστια ευκαιρία που του δόθηκε στη φετινή δύσκολη περίοδο, αγωνίστηκε βασικός και διακρίθηκε ιδιαίτερα σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος και η ανταμοιβή ήρθε πολύ νωρίτερα απ’ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Για να ξεκινήσει και η δικαίωση για το δρόμο που έχει διαλέξει το Σωματείο μας.

Τόπο στα νιάτα, ευκαιρίες σε παιδιά της παραμελημένης περιοχής μας και βοήθειες και υποστήριξη στο δρόμο των ονείρων τους.

Μοιραστείτε την είδηση