Στη Σόφια για στήριξη στον Τσιτσιπά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας

2 Min Read

Γεμάτη Έλληνες δημοσιογράφους και τουρίστες είναι η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Sofia Open 2019 στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος Έλληνας Τεννίστας Στέφανος Τσιτσιπάς. Τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα, τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί και το ενδιαφέρον για την επίδοση που θα φέρει ο Τσιτσιπάς κορυφώνεται.
Στην Σόφια βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή η αποστολή του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας, ο οποίος έγκαιρα πριν δυο μήνες φρόντισε να οργανώσει μια εκδρομή με τους fun του τέννις για τη διοργάνωση. Το Sofia Open 2019 έχει έπαθλο 250.000 ευρώ και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.
«Ο Τσιτσιπάς είναι ένα μεγάλο αστέρι του ελληνικού και του παγκόσμιου τένις. Ως Ομοσπονδία πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε αυτό τον αθλητή. Εμείς, ως Πτολεμαίδα, θα είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Κεντροδυτική Μακεδονία που θα κάνουμε αυτή την εκδρομή στην Σόφια για να στηρίξουμε τον Στέφανο» λέει ο πρόεδρος του ομίλου Πέτρος Τσιάρας.
Ο Όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας παρουσιάζει μεγάλη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια με τις διοργανώσεις που φιλοξενεί στις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις στο Κουρί Πτολεμαΐδας, που διαθέτει οκτώ ανοιχτά γήπεδα και δύο κλειστά. Στις τελευταίες εκλογές ο Πέτρος Τσιάρας επανεξελέγη πρόεδρος του ομίλου.
«Μέσα στο διεθνές καλεντάρι του τένις φαίνεται η Πτολεμαίδα σαν πόλη τένις, γιατί οργανώνουμε διεθνές τουρνουά βετεράνων που θα συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο. Επίσης, ήδη έχουμε προγραμματίσει το τριεθνές, Ελλάδα Σκόπια και Αλβανία, που θέλουμε να το κάνουμε βαλκανικό. Τέλος, έχουμε στο πρόγραμμα ένα τένις Europe βαθμολογούμενο κι αυτό που δόθηκε σε δύο μόνο πόλεις στην Ελλάδα» λέει ο κ. Τσιάρας.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση