Στη Σόφια για τον Τσιτσιπά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας

3 Min Read

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Έλληνα τενίστα που έχει μπει στους 100 καλύτερους του κόσμου και είναι ο μοναδικός που κέρδισε τίτλο grand slam, της περιόδου open, στην κατηγορία εφήβων, τον Στέφανο Τσιτσιπά, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι θα συμμετέχουν στην τριήμερη εκδρομή στη Σόφια που οργανώνει ο όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας.
Με αφορμή το Sofia Open 2019 με έπαθλο 250.000 ευρώ, στο οποίο συμμετέχει ο Τσιτσιπάς και άλλοι κορυφαίοι αθλητές, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας διοργανώνει από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου εκδρομή, που συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση του τελικού της διοργάνωσης.
«Ο Τσιτσιπάς είναι ένα μεγάλο αστέρι του ελληνικού και του παγκόσμιου τένις. Ως Ομοσπονδία πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε αυτό τον αθλητή. Εμείς, ως Πτολεμαίδα, θα είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Κεντροδυτική Μακεδονία που θα κάνουμε αυτή την εκδρομή» λέει ο πρόεδρος του ομίλου Πέτρος Τσιάρας.
Ο κ. Τσιάρας συμπληρώνει ότι «θα υπάρχουν και άλλοι καλοί αθλητές κι έτσι θα έχουν τη δυνατότητα όσοι παραβρεθούν να δουν καλούς αγώνες».
Η τιμή της εκδρομής με μεταφορά, διαμονή, πρωινό και γεύμα για δύο διανυκτερεύσεις είναι μόλις 135 ευρώ το άτομο, ενώ το εισιτήριο είναι έξτρα και κοστίζει από 77 έως 179 ευρώ το άτομο και θα το κλείσει ο κάθε συμμετέχων με ευθύνη του. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή από την Πτολεμαίδα και η επιστροφή δύο μέρες μετά.
Ο Όμιλος αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας παρουσιάζει μεγάλη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια με τις διοργανώσεις που φιλοξενεί στις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις στο Κουρί Πτολεμαΐδας, που διαθέτει οκτώ ανοιχτά γήπεδα και δύο κλειστά. Στις τελευταίες εκλογές ο Πέτρος Τσιάρας επανεξελέγη πρόεδρος του ομίλου.
«Μέσα στο διεθνές καλεντάρι του τένις φαίνεται η Πτολεμαίδα σαν πόλη τένις, γιατί οργανώνουμε διεθνές τουρνουά βετεράνων που θα συμμετέχουν αθλητές από όλο τον κόσμο. Επίσης, ήδη έχουμε προγραμματίσει το τριεθνές, Ελλάδα Σκόπια και Αλβανία, που θέλουμε να το κάνουμε βαλκανικό. Τέλος, έχουμε στο πρόγραμμα ένα τένις Europe βαθμολογούμενο κι αυτό που δόθηκε σε δύο μόνο πόλεις στην Ελλάδα» λέει ο κ. Τσιάρας.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση