Στην 20η Χορωδιακή Συνάντηση το Π.Τ. Κοζάνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

2 Min Read

Την Κυριακή 15 Ιουνίου η χορωδία Εθελοντών και Εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Κοζάνης έλαβε μέρος στην 20η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώθηκε από το Δήμο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Εκτός από τη χορωδία του Π.Τ. Κοζάνης συμμετείχαν επίσης η χορωδία Συν Έργεια: Ομάδα Πολιτισμού, η Μικτή χορωδία Δήμου Καλαμαριάς και η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Καλλιόπη Μετζίκη.

Με τον εθελοντή μαέστρο Δασκαλόπουλο Δημήτριο και τους μουσικούς Νταβατζή Δέσποινα στο ακορντεόν, Έφη Μαυρίδου στην κιθάρα και Χρήστο Σιώπη στα κρουστά, οι οποίοι πλαισιώνουν επίσης εθελοντικά, η χορωδία του Π.Τ. Κοζάνης ερμήνευσε τα τραγούδια:

  • Γλυκιά Ελπίδα (Στίχοι: Βούλα Θεοδωρίδου – Μουσική: Δέσποινα Νταβατζή)
  • Τα ήσυχα βράδια (Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή – Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος)
  • Θα διώξω τα σύννεφα (Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος – Μουσική: Ηλέκτρα Παπακώστα)
  • Τα θερινά σινεμά (Στίχοι – Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης)
  • Λαλούν τ’ αηδόνια (Στίχοι – Μουσική: Λαυράγκας Διονύσιος)

Τα μέλη της χορωδίας του Π.Τ. Κοζάνης απέσπασαν με την ερμηνεία τους και την επιβλητική παρουσία τους το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Τέτοιες όμορφες πολιτιστικές συναντήσεις αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης και μετάδοσης συναισθημάτων μέσα από τη μουσική και το τραγούδι.

Μοιραστείτε την είδηση