Στην Καστοριά τη Δευτέρα για το φυσικό αέριο ο Σταθάκης

1 Min Read

Στην Καστοριά θα βρεθεί τη Δευτέρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης, προκειμένου να λάβει μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς με θέμα το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.
Ο Υπουργός αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του Δημάρχου Καστοριάς και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς τη Δευτέρα αναμένεται να επαναλάβει και επίσημα την απόφαση της κυβέρνησης να συνδεθεί η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία με το φυσικό αέριο και να προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα έργα στην ευρύτερη περιοχή.
Κατά την επίσκεψή του στην Καστοριάς ο κ. Σταθάκης θα ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για την πορεία του έργου κατασκευής του φυσικού αερίου, ενώ θα αναφερθεί και σε άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, τα οποία χειρίζεται το Υπουργείο.
Προκειμένου να αναπτυχθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την έλευση του φυσικού αερίου στην Καστοριά, τον κ. Σταθάκη θα συνοδεύσει, ως εμπειρογνώμονας, ο κ. Σταύρος Ραπτόπουλος, στέλεχος στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλου, κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το ΕΜΠ και μεταπτυχιακού σε θέματα Τεχνολογίας Διάνοιξης Σηράγγων από το ΕΜΠ, καθώς και μέλους της ΔΕΔΑ (Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Αερίου).

Μοιραστείτε την είδηση