Στην Κοζάνη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

1 Min Read

Νίκη Κεραμέως, Νίκος Παπαθανάσης και Γιώργος Κώτσηρας επισκέπτονται σήμερα την ΠΕ Κοζάνης. Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται διάφορες περιοχής του νομού και συνοδεύεται από τους υποψήφιους Βουλευτές του κόμματος.

Η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο Νίκος Παπαθανάσης είναι ήδη στην Κοζάνη και περπάτησαν στην κεντρική πλατεία όπου είχαν τον πρωινό τους καφέ. Η κα Κεραμέως συναντιέται στις 12 το μεσημέρι στην Κοζάνη με καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Οι επισκέψεις της θα συνεχιστούν στην περιοχή της Πτολεμαϊδας και συγκεκριμένα στους Πύργους (16:30) και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας θα συμμετέχει σε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς (17:30). Μαζί με την κ. Κεραμέως θα βρίσκεται και ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει ξεχωριστά τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης θα επισκεφθεί την περιοχή των Σερβίων και του Βοϊου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, στις 12:30 θα βρεθεί στα Σέρβια και στις 13:30 στο Βελβεντό. Στις 15:30 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Σιάτιστα και στις 16:30 στη Νεάπολη.

Κατερίνα Κοζιάκη

Μοιραστείτε την είδηση