Στην Κοζάνη ο Γ.Γ. Εμπορίου- “Εξαιρετική η προοπτική της κλειστής λαικής αγοράς”

1 Min Read

Στην Κοζάνη βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, ο οποίος είχε συναντήσεις με το Επιμελητήριο Κοζάνης και τα στελέχη του Δήμου Κοζάνης. Στο Δημαρχείο Κοζάνης συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους Κ. Δεσποτίδη, Γ. Βαλάη, Αχ. Δημητριάδη και Γ. Ιωαννίδη, οι οποίοι του παρουσίασαν το σχέδιο για την κλειστή λαική αγορά στο χώρο του ΟΣΕ, το project για την ανάπλαση του Οικοδομικού Τετραγώνου 262 ενώ αναφέρθηκαν και σε άλλα ζητήματα αρμοδιοτήτων.

Ο κ. Παπαδεράκης χαρακτήρισε εξαιρετική την προοπτική της κλειστής λαικής αγοράς, δήλωσε πως θα μπει τάξη στο χώρο των λαικών αγορών με ενιαίους πάγκους, επανέλαβε πως οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων διοικήσεων στα επιμελητήρια θα πραγματοποιηθούν με την υπάρχουσα νομοθεσία τον Απρίλιο του 2017 και οι όποιες αλλαγές συμφωνηθούν θα ισχύσουν από το 2021.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη, ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν σκοπεύει να προβεί σε κανέναν αιφνιδιασμό και άμεσα θα δώσει σε δημόσια διαβούλευση τις προτάσεις του υπουργείου για την αναμόρφωση και την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.

Μοιραστείτε την είδηση