“Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση” δήλωσε από την Κοζάνη ο Βασίλης Σπανάκης

straboy
από straboy
1 Min Read

Στην Κοζάνη βρέθηκε την Κυριακή  ο Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας όπου συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και  τα μέλη των ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Σπανάκης σκοπός της επίσκεψης ήταν να αφουγκραστεί το κόμμα τα προβλήματα των τοπικών οργανώσεων και να καταγραφούν οι προτάσεις των τοπικών στελεχών.

- Advertisement -

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει τις πόρτες της στις τοπικές κοινωνίες και θέλουμε καθημερινά να λαμβάνουμε τον παλμό τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρθηκε και στην άνοδο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ  σημειώνοντας πως «ο Κυρ. Μητσοτάκης   θα βρεθεί στη ΔΕΘ για να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Η Ν.Δ. είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, η μοναδική παράταξη που ως κυβέρνηση θα φέρει την εναλλακτική πρόταση. Οι έλληνες πολίτες χόρτασαν από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αλλά Τσίπρα, από τα μεγάλα και παχιά λόγια».

Υπογράμμισε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία έχει ζητήσει εκλογές για αυτό και ο  εκλογικός της μηχανισμός είναι σε πλήρη εγρήγορση.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κυρ. Μητσοτάκης να βρεθεί στην Κοζάνη στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε την είδηση