Στην Κοζάνη σήμερα ο Πρωθυπουργός- Δεν περνάει “κουνούπι” προς την ΖΕΠ

1 Min Read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα  την Κοζάνη. Σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στην Κοζάνη με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς και θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την πορεία της απολιγνιτοποίησης και της δίκαιης μετάβασης.

Δεν περνάει “κουνούπι” προς την ΖΕΠ

- Advertisement -

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί από το πρωί στον δρόμο της ΖΕΠ στο ύψος του εργοστασίου της Alfa και έκλεισαν τον δρόμο για όσους από τους διαμαρτυρόμενους θέλουν να ανέβουν στο διοικητήριο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ.
Οι έλεγχοι της αστυνομίας γίνονται από τον κόμβο στο “Καμίνι” και εκεί “φιλτράρονται” αυτοί που επιθυμούν να ανέβουν στην ΖΕΠ.
Όσοι συμμετέχουν στις συσκέψεις που θα γίνουν και οι δημοσιογράφοι, κατευθύνονται προς Λευκόβρυση και μέσω του Αργίλου ανεβαίνουν στην Περιφέρεια. Για όλους τους υπόλοιπους η είσοδος απαγορεύεται.
Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται αυτήν την ώρα (11:00) μπροστά στο μπλόκο της αστυνομίας. Μπροστάρηδες στην κινητοποίηση είναι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Μάλιστα περίπου στις 10:30 έγινε μικροένταση μεταξύ του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ και των αστυνομικών.

Σωκράτης Μουτίδης

 

 

Μοιραστείτε την είδηση