Στην Κοζάνη την Κυριακή 400 σύνεδροι για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Πολιτικών Συνταξιούχων

2 Min Read

Στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση Οργάνου για την οποία προετοιμάζονται πυρετωδώς τα μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Κοζάνης.

Στην Κοζάνη αναμένεται να έρθουν για τις εργασίες της Συνδιάσκεψης περίπου 400 μέλη από Καστοριά, Γρεβενά, Φλώρινα, Πιερία, Πέλλα και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας από άλλα μέρη της χώρας.

- Advertisement -

Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Doufas» στα Κοίλα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν το πρωί τις Κυριακής στις 10 και θα ολοκληρωθούν στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα αναπτυχθούν από τον Πρόεδρο της ΠΟΠΣ και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αφορούν αφενός ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά και θέματα υγείας που αφορούν τους συνταξιούχους και αφετέρου η ΠΟΠΣ ανοίγει δρόμους επικοινωνίας και συνεργασίας με την ελληνική κοινωνία και παρεμβαίνει σε καίρια θέματα που έχουν άμεσο ενδιαφέρον μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας, όπως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με θέματα των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας, των μεγάλων ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό, τα θέματα του Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος από τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, τα θέματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών που ιδιαίτερα τελευταία η εγκληματικότητα και οι πράξεις βίας καθημερινά επαναλαμβάνονται, τα θέματα συγκοινωνίας και άλλα κοινά και υψηλού ενδιαφέροντος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση