Στην Κοζάνη βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος

1 Min Read

Στην Κοζάνη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης.

Ο κ. Μιχαλολιάκος σημειώσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα “από πεποίθηση” και στόχος είναι να υπάρχει στη βουλή μια δυνατή Ελληνική φωνή που θα συμβάλλει η Ε.Ε να επιστρέψει στη ρότα των εμπνευστών της με αλληλεγγύη ανάμεσα στα κράτη μέλη, με ενιαία αμυντική,  εξωτερική, κοινωνική και οικονομική  πολιτική.

“Θέλουμε όμως και μια ευρώπη, που θα ακούει τα εθνικά μας θέματα και δεν θα πιέζει σε κατευθύνσεις που βλάπτουν την Εθνική μας συνείδηση”.

Ο κ. Μιχαλοκιάκος τόνισες επίσης πως αυτές οι ευρωεκλογές έχουν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος “ώστε να φύγει μια κυβέρνηση ανίκανη, κακή, επικίνδυνη και ενδοτική”.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άσκησε σκληρή κριτική για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών κάνοντας λόγο για μια όχι απλά κακή συμφωνία αλλά ακραία ενδοτική τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “δεν μπορώ να αποδεχτώ πως υπάρχουν άλλοι  Μακεδόνες εκτός από τους Μακεδόνες Έλληνες”.

Μοιραστείτε την είδηση