Στην Πτολεμαΐδα παρουσιάζεται το Σάββατο το νέο βιβλίο του Μιχάλη Πιτένη

2 Min Read

Ξεκινά τις παρουσιάσεις του νέου του βιβλίου με αφετηρία την Πτολεμαϊδα ο Μιχάλης Πιτένης. Η «μετέωρη γυναίκα» θα παρουσιαστεί στο cafe Splendor το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Δημοσίων Σχέσεων, Αθλητισμού και Πολιτισμού Εορδαίας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαϊδας.
Η «Μετέωρη Γυναίκα» είναι ένα μυθιστόρημα για την ενηλικίωση της σύγχρονης γυναίκας που από την εφηβεία της κιόλας αναγκάζεται να συμβιώνει με τις πράξεις των άλλων και να είναι θύμα ξένων επιλογών και συμπεριφορών. Πρόκειται για το όγδοο βιβλίο του Μιχάλη Πιτένη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διάπλαση».
«Καλό θα ήταν να ανακαλύψουν οι ίδιοι οι αναγνώστες τη Μετέωρη Γυναίκα και να διαμορφώσουν μόνοι τους την πραγματική της εικόνα. Η Μετέωρη Γυναίκα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο και να της δώσει κάποιος όποια χαρακτηριστικά θέλει. Πρόκειται για μια σύγχρονη γυναίκα που κουβαλάει πάθη και τα προβλήματά της» αναφέρει ο συγγραφέας.
Η Δομνίκη, όπως είναι το όνομά της, αντιλαμβάνεται πως όσο μένουν ανοιχτοί λογαριασμοί με το παρελθόν, δεν θα πάψει ποτέ να είναι μετέωρη. «Τα σύγχρονα προβλήματα επηρεάζουν την πρωταγωνίστριά μου, όπως επηρεάζουν και όλους όσοι κινούνται γύρω της» λέει ο Μιχάλης Πιτένης και προσθέτει πως είναι φυσικό τα όσα ζει η Δομνίκη να φιλτράρονται και να περνούν μέσα από τα δικά του μάτια.

Μοιραστείτε την είδηση