Στην τοπική κοινότητα Ρυμνίου και στον πολιτιστικό σύλλογο “Πλατάνια”, βρέθηκε ο συνδυασμός της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη

2 Min Read

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” Χάρης Κουζιάκης επισκέφθηκε με μέλη του συνδυασμού, την τοπική κοινότητα Ρυμνίου όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους και να συνομιλήσει μαζί τους. Ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα, στην επιτακτική αξιοποίηση της λίμνης Πολυφύτου η οποία μπορεί να αποτελέσει μοχλό πραγματικής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και στις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων και στην ανάλογη στήριξη που πρέπει να παρέχει ο Δήμος.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη καθώς και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, επισκέφθηκε τον μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο “Πλατάνια”, στο γραφείο του συλλόγου στο πρώην εκδοτήριο του ΟΣΕ όπου συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ. Ο κ. Κουζιάκης μίλησε για την αξία που έχουν οι σύλλογοι στον Δήμο καθώς ενισχύουν την συνοχή μεταξύ των δημοτών, για το έργο που επιτελούν στην προώθηση του  πολιτισμού μέσα από τις δράσεις τους αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες της περιοχής τους. Επεσήμανε δε ότι μέσω της εφαρμογής του ΣΒΑΚ η περιοχή του ΟΣΕ και η ευρύτερη συνοικία Πλατάνια, θα αναβαθμισθούν οικιστικά και πολιτιστικά.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση