Στήριξη στην ομάδα της Κοζάνης από το Περιφερειακό Συμβούλιο

2 Min Read

Την στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κοζάνης για τη δικαστική απόφαση – σοκ, απόφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

«Δεν μπορούμε να στερήσουμε από τους αθλητές αυτό που κατακτούν μέσα στο γήπεδο με διοικητικές αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης, ζητώντας από την Πρόεδρο να δείξουν έμπρακτα και επίσημα τη συμπαράσταση τους, προς το ποδοσφαιρικό σωματείο της Κοζάνης, προτείνοντας ψήφισμα συμπαράστασης.

- Advertisement -

«Για μια ακόμη φορά, είμαστε ουραγοί των εξελίξεων. Τρώει ακόμη μια κατραπακιά η Περιφέρεια μας. Αυτό που έγινε δεν είναι απλά μια καραμπινάτη παρανομία, αλλά είναι πρόκλσηση για τα αθλητικά γεγονότα και δρώμενα και έχει πολιτική διάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Συνέχισε λέγοντας πως ευθύνη των πολιτικών, των αυτοδιοικητικών, των βουλευτών κ.ο.κ. είναι η υπηρέτηση και η εφαρμογή του δικαίου αλλά και η αντιμετώπιση όλων των φαινομένων που εξω αγωνιστικά προσπάθησαν με τις παρεμβάσεις τους, «να λιώσουν» τον αγώνα μιας ομάδας που πασχίζει να τιμήσει τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Ενώ πρότεινε να υπάρξει και μια εντολή από τον Περιφερειάρχη και το σώμα να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να γίνει μια παράσταση διαμαρτυρίας, μέχρι τον Υπουργό Αθλητισμού αλλά και όπου αλλού χρειαστεί.

«Πάρθηκαν αποφάσεις που δεν έχουν να κάνουν με το ίδιο το αθλητικό γεγονός» είπε χαρακτηριστικά η κ. Ζεμπιλιάδου. Στο ίδιο κλίμα ο κ. Τσάκωνας τόνισε πως τα αθλητικά γεγονότα, πρέπει να κρίνονται στους αθλητικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Κάτανας ανέφερε πως πρέπει να γίνει πράξη η πρόταση του κ. Καρυπίδη και ο Περιφερειάρχης να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες. Πρότεινε να πάρει το προεδρείο της ΕΠΣ Κοζάνης και να συναντηθούν με τον κ. Αυγενάκη στα γραφεία της ΕΠΟ. «Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε σωστά την Κοζάνη» τόνισε ο ίδιος.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση