Στήριξη στους πυρόπληκτους από το “Χαμόγελο του παιδιού”

2 Min Read

Η Ελλάδα μία ακόμα χρονιά βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές από άκρη σε άκρη της χώρας.

Προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους κατοίκους και τουρίστες των περιοχών αυτών, στέλνοντας τα Κινητά Πολυϊατρεία, τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, τα Ασθενοφόρα και τα Οχήματα άμεσης κοινωνικής και ιατρικής επέμβασης του Οργανισμού μας, στελεχωμένα με γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διασώστες και οδηγούς για να συνδράμουν και να υποστηρίζουν τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Ιατρική φροντίδα, ιατρονοσηλευτικές πράξεις, ιατρικές συμβουλές και κατευθύνσεις, δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες, διάθεση ειδών στους πληγέντες, μεταφορές, διακομιδές νεογνών, παιδιών και ενηλίκων, αναζήτηση παιδιών και ενηλίκων που αγνοούνται είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε κάθε σημείο της χώρας εν μέσω κρίσης.

Βοηθήστε μας, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα θύματα των πυρκαγιών κάνοντας μια ευγενική δωρεά στο παρακάτω link 

https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/wildfires-in-greece/

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

  • Είναι επίσημος εταίρος της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας & Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ECHO)
  • Είναι ειδικώς πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών α’ βάθμιας, β’ βάθμιας και γ’ βάθμιας κοινωνικής φροντίδας
  • Είναι εγγεγραμμένος φορέας στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
  • Έχει συνάψει Σύμφωνο Συνεργασίας με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Μοιραστείτε την είδηση