Στις 14 Οκτωβρίου ανοίγει η τηλεθέρμανση στην Κοζάνη- Κρίσιμη χρονιά για το μέλλον της

2 Min Read

Από σήμερα Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία της εκκίνησης της τηλεθέρμανσης Κοζάνης για την 30η χρονιά λειτουργίας της, που αναμένεται επισήμως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Μια κρίσιμη χρονιά καθώς η ΔΕΥΑΚ θα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αύξηση στο πετρέλαιο αλλά και στα δικαιώματα ρύπων, σε μια προεκλογική χρονιά που δύσκολα μια δημοτική αρχή επιλέγει να μετακυλήσει επιπλέον κόστη στους δημότες. Αυτό πάντα σε συνδυασμό με το αν θα υπάρχει   σταθερή παροχή και διανομή της διαθέσιμης από την ΔΕΗ Α.Ε. θερμικής ενέργειας,  που εξαρτάται αποκλειστικά από το αν οι μονάδες τροφοδοσίαςτου ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου θα  λειτουργούν κανονικά ή όχι.

Εξόφληση λογαριασμών-ρύθμιση οφειλών

Η ΔΕΥΑΚ με ανακοίνωση της υπενθύμισε στους καταναλωτές , την υποχρέωση της εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών κατανάλωσης Θερμικής ενέργειας  ή τη ρύθμιση / διακανονισμό ενδεχόμενων οφειλών, σύμφωνα με τους τρόπους διακανονισμού που ισχύουν για την αποφυγή του κινδύνου διακοπής της παρεχόμενης υπηρεσίας εν μέσω της χειμερινής περιόδου.

Συντήρηση εγκαταστάσεων / Εξοικονόμηση ενέργειας

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή στους καταναλωτές να προβούν έγκαιρα στην προληπτική συντήρηση των εσωτερικών τους εγκαταστάσεων θέρμανσης της ιδιοκτησίας τους, ώστε αφενός να αποφύγουν ενδεχόμενες βλάβες και διακοπές της θέρμανσης και αφετέρου να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και κατά συνέπεια το κόστος θέρμανσης, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος σε μία δύσκολη οικονομικά για όλους περίοδο.

Εξυπηρέτηση καταναλωτών

Σε περίπτωση οποιουδήποτε λειτουργικού προβλήματος,  οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με έναν από τους ακόλουθους τρόπους :

(α)   με τηλεφωνική επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου στον αριθμό κλήσης : 24610 51 555

(β) με φυσική παρουσία από το Τμήμα Πελατείας τηλεθέρμανσης που βρίσκεται στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, στη διεύθυνση 2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, 501 32, ΚΟΖΑΝΗ, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

(γ) με την υποβολή του ερωτήματος τους – αποκλειστικά και μόνο για λειτουργικά / τεχνικά προβλήματα –  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

 

Μοιραστείτε την είδηση