Στις 18 Ιουνίου ο Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου

2 Min Read

Οργανωτικά θέματα σχετικά με τον 12ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο Λίμνης Πολυφύτου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου συζήτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Φώτης Ζυγούρης με Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Συμβουλίων καθώς και στελέχη της Τροχαίας Κοζάνης. Ζητούμενο ο συντονισμός όλων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση που για πρώτη φορά περιλαμβάνει και τις δύο μεγάλες γέφυρες της λίμνης Πολυφύτου, Σερβίων και Ρυμνίου.

Ο κ. Ζυγούρης υπογράμμισε την ιδιαιτερότητας της φετινής διοργάνωσης και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την ένταξη στη διαδρομή μεταξύ άλλων και της Γέφυρας Ρυμνίου ευχαριστώντας το Δήμο Κοζάνης για την αποδοχή της πρότασης του Συλλόγου Αιμοδοτών Σερβίων ξεπερνώντας έτσι και το πρόβλημα που υπάρχει στην διαδρομή που διεξάγονταν για μία περίπου δεκαετία ο αγώνας. Στόχος είναι, όπως ανέφερε ο κ. Ζυγούρης, να ξεπεραστούν τα προβλήματα στο τμήμα της παλιάς διαδρομής κοντά στο Φράγμα Πολυφύτου ώστε ο Ποδηλατικός Γύρος που είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη να πραγματοποιείται σε όλο το μήκος της διαδρομής που αγγίζει τα 100χλμ.

- Advertisement -

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή με υψομετρικά και χιλιομετρικά δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18220560

Σέρβια, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Βαθύλακκος, Αμυγδαλιά, Ανατολή, Πύργος-Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Γέφυρα Ρυμνίου, Ρύμνιο, Γούλες, Αυλές, Κρανίδια, Κεντρική Πλατεία Σερβίων.

Σάββατο 17 Ιουνίου

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων Αιμοδοσία 9π.μ.- 2 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου

Κυριακή 18 Ιουνίου

  • Αφετηρία Εκκίνηση Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της Λίμνης Πολυφύτου 10:30π.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων
  • Ποδηλατοβόλτα για παιδιά στα Σέρβια 10:45π.μ.
  • Απονομές 12:30μ.μ. Κεντρική Πλατεία Σερβίων
  • Κεντρική Πλατεία Σερβίων 10:30π.μ. 2μ.μ. Εθελοντική λήψη δείγματος για δότες μυελού των οστών από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Κοζάνης ‘’Γέφυρα Ζωής΄΄

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης, Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων

Μοιραστείτε την είδηση