Στις 18 Ιουνίου ξεκινά η Egnatia Aviation – 52 υποψήφιοι πιλότοι στην Κοζάνη για τα θεωρητικά μαθήματα

2 Min Read


To πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου ξεκινά η θεωρητική εκπαίδευση των 52 υποψηφίων πιλότων που θα εκπαιδευθούν από την μεγαλύτερη σχολή στην Ελλάδα και την τρίτη στην Ευρώπη, την Egnatia Aviation.
Την είδηση έδωσε για πρώτη φορά μιλώντας στην εκπομπή kozani.tv. οnline, επιβεβαιώνοντας τα αποκλειστικά δημοσιεύματα του kozani.tv και της τηλεόρασης του Flash, τα οποία μετέφερε «Ο Χρόνος», ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Δημήτρης Λυμπεράκης.
Σύμφωνα με τον κ. Λυμπεράκη η κάθε φουρνιά νέων πιλότων που θα έρχεται θα μένει στην Κοζάνη για 17 μήνες. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα μ’ ένα γκρουπ 52 πιλότων με σύμβαση με τις Ιρακινές αερογραμμές. Αυτοί θα παραμείνουν στην Κοζάνη για 17 μήνες» δήλωσε ο κ. Λυμπεράκης.
Η Egnatia Aviation έχει ήδη τα γραφεία της στην Κοζάνη και το εκπαιδευτικό της κέντρο, ενώ έχει νοικιάσει και τα σπίτια που θα μένουν οι πιλότοι. Τα πρακτικά μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2018 στο αεροδρόμιο Φίλιππος
Ο κ. Λυμπεράκης βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τον δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μια ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσει η πόλη, αφού έχει να κερδίσει πολλά, μιας και τον επόμενο Σεπτέμβρη θα έρθουν και άλλοι 26 εκπαιδευόμενοι
«Το ζητούμενοι είναι οι έμποροι και οι επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή με το μέγιστο δυνατό τρόπο και μέσα απ’ όλο αυτό να βοηθήσουμε την πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Κοζάνης.

Μοιραστείτε την είδηση