Στις εκπτώσεις ελπίζουν οι έμποροι – Ξεκινούν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου

1 Min Read

Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου. Στις εκπτώσεις, όπως συνηθίζεται, οι έμποροι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες του για ανάκαμψη.
Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα και φυσικά και στην Κοζάνη από 11πμ έως 8μμ.
Ήδη, αρκετά καταστήματα έχουν βγάλει προσφορές, προσπαθώντας να προσελκύσουν τους καταναλωτές.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, όπως αναφέρει η συνομοσπονδία εμπόρων.
Να σημειωθεί ότι η επί μακρόν μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει επηρεάσει αρνητικά τις επιχειρήσεις, ενώ οι άσχημες καιρικές συνθήκες του τελευταίου δεκαημέρου του Ιουνίου αποτέλεσαν επιπλέον εμπόδιο.
Ωστόσο, οι έμποροι δηλώνουν αισιόδοξοι ότι οι εκπτώσεις μπορούν να αποδώσουν, όπως έγινε και πέρυσι, παρά την γενικότερη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού για την καταναλωτική δαπάνη.
Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Μοιραστείτε την είδηση