Στις νομαρχιακές συνελεύσεις των κομματικών οργανώσεων Πέλλας και Ζακύνθου προήδρευσε o Γ. Κασαπίδης

2 Min Read

Στις νομαρχιακές συνελεύσεις των κομματικών οργανώσεων Πέλλας και Ζακύνθου προήδρευσε με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης στις 12/06/16 και στις 14/06/16 αντίστοιχα.

Ο τομεάρχης αγροτικού της Ν.Δ. δράττοντας την ευκαιρία περιόδευσε και στους δύο νομούς για να ενημερωθεί από κοντά για τοπικά ζητήματα και για θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο των δύο νομών.

- Advertisement -

Στη Ζάκυνθο ο κ. Κασαπίδης υπογράμμισε την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας και για τον αγροτικό τομέα ενώ στη Σκύδρα αναφέρθηκε στην εξειδικευμένη προσέγγιση που απαιτείται σε κατεξοχήν αγροτικούς νομούς όπως της Πέλλας. Όπως τόνισε κατά την ομιλία του στη συνέλευση των τοπικών οργανώσεων η Ν.Δ. επικαιροποιεί το πρόγραμμά της για τον αγροτικό τομέα με πρόβλεψη και για προτάσεις τοπικού ενδιαφέροντος. Όπως επισήμανε εκτός των κεντρικών προγραμματικών θέσεων της Ν.Δ. για τον αγροτικό τομέα η πρόταση της Ν.Δ. θα εξειδικεύεται και σε κλαδικό και γεωγραφικό επίπεδο. Έτσι και για κάθε νομό της χώρας ο τομέας αγροτικού της Ν.Δ. θα καταθέσει στοχευμένες και ποσοτικοποιημένες προτάσεις προς επίλυση προβλημάτων αλλά και προς αξιοποίηση αναπτυξιακής προοπτικής.

Ο κ. Κασαπίδης υπογράμμισε την προτεραιότητα του αγροτικού τομέα της Ν.Δ. για την αύξηση της παραγωγής, της παραγωγικότητας και της απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα στην πατρίδα μας. Για το λόγο αυτό ο κ. Κασαπίδης θα περιοδεύσει στο σύνολο των νομών της χώρας και σε στοχευμένες χώρες του εξωτερικού εντός του καλοκαιριού.

Μοιραστείτε την είδηση