Στο Αζερμπαϊτζάν με την εθνική ομάδα ο Τεληκωστόγλου

2 Min Read

Θα διεκδικήσει για 4η φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή

Αναχωρεί σήμερα, ο αθλητής του Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, Απόστολος Τεληκωστόγλου, ως μέλος της Εθνικής ομάδας , για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας του ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό .

- Advertisement -

Σχεδόν 1000 αθλητές από 144 χώρες θα λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη γιορτή του Ταεκβοντό για το 2023 με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη. 16 κατηγορίες βάρους, 8 Ανδρών, 8 Γυναικών εκ των οποίων οι 8 από τις 16 αποτελούν και Ολυμπιακές κατηγορίες, ανεβάζοντας στα ύψη τον ανταγωνισμό.

Ο Αποστόλης, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, στην ολυμπιακή κατηγορία βάρους των – 80 kg , έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία του Εθνικού μας συγκροτήματος σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό Ράνκινκ. Στο ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκεται στην θέση Νο 6.

Έπειτα από μια μακροχρόνια προετοιμασία που επιμελήθηκε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και με την συμμετοχή του σε βαθμολογούμενα τουρνουά ως μέλος της Προολυμπιακής ομάδας βελτιώνοντας συνεχώς την βαθμολογία του, ο Απόστολος θα διεκδικήσει με αξιώσεις για 4η φορά τον Παγκόσμιο τίτλο. 

Το Δ.Σ του συλλόγου, οι προπονητές και η Επιστημονική ομάδα υποστήριξής, του εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στον Απόστολο καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και προπονητές που θα βρεθούν στο Μπακού. Επίσης ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη που προσέφερε στον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας. 

Μοιραστείτε την είδηση