Στο ΔΑΚ η προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο

1 Min Read

Στην Κοζάνη στις 18 Μαίου θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αφού πρόσφατα επισκέφθηκε το Βελβεντό, ανακοινώνοντας την αυτονομία του Δήμου. Αυτή τη φορά η επίσκεψη στην Κοζάνη γίνεται στο πλαίσιο της περιοδείας του πρωθυπουργού για τις ευρωεκλογές.
«Η κυβέρνηση έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τη Δυτική Μακεδονία, στηρίζοντας την περιοχή όλο αυτό το διάστημα με κάθε τρόπο. Η επίσκεψη θα δώσει το μήνυμα ότι η νίκη στις ευρωεκλογές θα είναι μεγάλη» ανέφερε ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασαλίδης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι υπό διαμόρφωση και θα οριστικοποιηθεί μια μέρα πριν την άφιξή του πρωθυπουργού στην Κοζάνη.
Η ομιλία του θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης, με πολιτικά μηνύματα για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Οι εκλογές είναι κρίσιμες, καθώς οι λαοί πρέπει να αποφασίσουν ποια Ευρώπη θέλουν» τόνισε ο κ. Πασαλίδης, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για μια Ευρώπη των λαών με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση